Automatische spanband met ratelgesp

Spanbanden met ratelgesp en haken worden toegepast voor het stevig vastzetten van lading op en in diverse transportmiddelen.

Ergonomisch vormgegeven + geplastificeerde haken Lees meer...
€ 15,00

Meer informatie over de Automatische spanband met ratelgesp

Spanbanden met ratelgesp en haken worden toegepast voor het stevig vastzetten van lading op en in diverse transportmiddelen.

Extra informatie

Artikelnummer 654687339
Fabrikant LoadLok
Spanmechanisme Ratel
Lengte (mm) 5 meter
Breedte (mm) 25 mm
Materiaal Nylon, Polyester
Kleur Blauw
Ongeremde motortrailers

Ongeremde motortrailers hebben een maximaal totaal gewicht van 750 kg. Dit komt omdat er geen eigen remmechanisme op de trailer zit. De motortrailers zijn hierdoor licht, compact en heel gemakkelijk in gebruik.

Geremde motortrailers

Geremde motortrailers hebben een eigen remsysteem. Dit remsysteem treedt in werking zodra u remt met uw auto. Hierdoor wordt de remweg aanzienlijk verkort en wordt het weggedrag een stuk stabieler. Daarnaast hebben geremde trailers een stuk meer laadvermogen (tot wel 1500 kg)!

Afzinkbare motortrailers

Hebt u een zware motor en moeite met het oprijden op motortrailers? Neem dan eens een kijkje naar afzinkbare motortrailers. De platforms van deze motortrailers kunnen naar de grond worden gebracht, waardoor er geen oprijhoogte meer is en u de motor er heel eenvoudig op kunt plaatsen.

Motor vervoeren naar buitenland?

Let er altijd goed op dat u de juiste vignettes heeft voor de landen die u doorkruist met de motortrailer.

Motor vervoeren op motortrailer of aanhangwagen

Zet bij voorkeur de motoren vast met een spanband over het achterwiel, zoals de Acebikes TyreFix. Dit voorkomt lekkage aan de keerringen van bijvoorbeeld de voorvork. Ook het rijgedrag van de motortrailer of aanhangwagen wordt aanzienlijk verbeterd, aangezien enkel de wielen vastzitten aan de motortrailer. Het gewicht van de motor dempt daardoor de beweging van de motortrailer of aanhangwagen. Zo rijdt u stabieler, veiliger en ook gemakkelijker met een motortrailer of aanhangwagen.

Rijden met kapotte verlichting?

De verlichting van mijn aanhanger doet het niet, de richtingaanwijzers en de remlichten wel. Mag ik er dan wel overdag mee rijden?

Dat mag niet. Uw auto moet aan alle wettelijke eisen voldoen, dag en nacht. Dus ook al is de verlichting op een gegeven moment niet nodig, de installatie moet wel werken. Bovendien moet soms ook overdag de verlichting aan, bijvoorbeeld op donkere boswegen, bij erg slecht weer of in een tunnel.

Klantbeoordelingen

Prima

Alles prima gegaan

Kwaliteit
Prijs
Gebruiksgemak

Top service!

Spanbanden besteld op 4 Februari en geleverd op vrijdag 6 februari. Snelle levering dus maar helaas werd er 1 spanband te weinig geleverd. Na goed contact werd de missende spanband de volgende dag nog zonder kosten nageleverd ! Super service, bedankt! !

Kwaliteit
Prijs
Gebruiksgemak

Goede spanbandjes

Heb er gelijk 2 besteld, heel makkelijk en goed om mn motor mee vast te zetten. Kwaliteit is erg goed, teminste iets goeds in handen. Snel geleverd want volgende dag al in huis en bestelde om iets voor 4u smiddags nog, helemaal happy!

Kwaliteit
Prijs
Gebruiksgemak

Voorraad en Bezorging

Niet leverbaar


Levertijd is onbekend.

Bezorging in Nederland en België

Alle bestellingen vanaf €99 worden gratis bezorgd binnen Nederland én België door PostNL. Bij bestellingen lager dan €99 zijn de verzendkosten €4,95. Op werkdagen tot 16:00 besteld, de volgende werkdag bezorgd en zelfs op zaterdag!

Alle bezorgdatums en bezorgtijden zijn indicatief

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten