Acebikes Ratchet Kit

Set automatisch oprolbare spandbanden inclusief 2 Acebikes Loops Lussen voor gemakkelijke bevestiging aan de motorfiets. Handige opberg tas meegeleverd.

Deze set is vervangen door de Automatisch oprolbare spanbanden set! Lees meer...
€ 39,00

Meer informatie over de Acebikes Ratchet Kit

Acebikes heeft een regelrechte primeur met de Ratchet Kit! Deze nieuwe kit bestaat uit een set van 2 handige automatisch oprolbare spanbanden en 2 Loops lussen die aan het stuur worden vast gelust waarmee de motor, of een andere lading, muurvast en stabiel staat voor vervoer. Na het vervoer worden de spanbanden gemakkelijk opgerold op de automatische katrol en voorkomt dit ook lange stukken spanband.

Inhoud:

  • Set van 2 Acebikes automatisch oprolbare spanbanden
  • Set van 2 Acebikes Loops lussen voor gemakkelijke bevesting aan motorfiets
  • Handige opbergtas

Technische gegevens:

  • Spanband lengte = 1,8 m
  • Maximale belasting = 300kg

Extra informatie

Artikelnummer 654687340
Fabrikant Acebikes
Spanmechanisme Ratel
Lengte (mm) 1,8 meter
Materiaal Nylon

Bekijk de video van de Acebikes Ratchet Kit

Ongeremde motortrailers

Ongeremde motortrailers hebben een maximaal totaal gewicht van 750 kg. Dit komt omdat er geen eigen remmechanisme op de trailer zit. De motortrailers zijn hierdoor licht, compact en heel gemakkelijk in gebruik.

Geremde motortrailers

Geremde motortrailers hebben een eigen remsysteem. Dit remsysteem treedt in werking zodra u remt met uw auto. Hierdoor wordt de remweg aanzienlijk verkort en wordt het weggedrag een stuk stabieler. Daarnaast hebben geremde trailers een stuk meer laadvermogen (tot wel 1500 kg)!

Afzinkbare motortrailers

Hebt u een zware motor en moeite met het oprijden op motortrailers? Neem dan eens een kijkje naar afzinkbare motortrailers. De platforms van deze motortrailers kunnen naar de grond worden gebracht, waardoor er geen oprijhoogte meer is en u de motor er heel eenvoudig op kunt plaatsen.

Motor vervoeren naar buitenland?

Let er altijd goed op dat u de juiste vignettes heeft voor de landen die u doorkruist met de motortrailer.

Motor vervoeren op motortrailer of aanhangwagen

Zet bij voorkeur de motoren vast met een spanband over het achterwiel, zoals de Acebikes TyreFix. Dit voorkomt lekkage aan de keerringen van bijvoorbeeld de voorvork. Ook het rijgedrag van de motortrailer of aanhangwagen wordt aanzienlijk verbeterd, aangezien enkel de wielen vastzitten aan de motortrailer. Het gewicht van de motor dempt daardoor de beweging van de motortrailer of aanhangwagen. Zo rijdt u stabieler, veiliger en ook gemakkelijker met een motortrailer of aanhangwagen.

Rijden met kapotte verlichting?

De verlichting van mijn aanhanger doet het niet, de richtingaanwijzers en de remlichten wel. Mag ik er dan wel overdag mee rijden?

Dat mag niet. Uw auto moet aan alle wettelijke eisen voldoen, dag en nacht. Dus ook al is de verlichting op een gegeven moment niet nodig, de installatie moet wel werken. Bovendien moet soms ook overdag de verlichting aan, bijvoorbeeld op donkere boswegen, bij erg slecht weer of in een tunnel.

Klantbeoordelingen

Ideale spanbanden, werken makkelijk

Zijn ideaal! Rollen goed op en zorgen voor een klein pakketje. Goede kwaliteit en de prijs is net zo als andere. Was snel verzonden dus alles helemaal goed. Enkel met de service ben ik nog niet bekend, maar dit moet wel goed zitten!!

Gebruiksgemak
Prijs
Kwaliteit

Voorraad en Bezorging

Niet leverbaar


Levertijd is onbekend.

Bezorging in Nederland en België

Alle bestellingen vanaf €99 worden gratis bezorgd binnen Nederland én België door PostNL. Bij bestellingen lager dan €99 zijn de verzendkosten €4,95. Op werkdagen tot 16:00 besteld, de volgende werkdag bezorgd en zelfs op zaterdag!

Alle bezorgdatums en bezorgtijden zijn indicatief

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten