Acebikes tas voor opvouwbare oprijplaat

Uw opvouwbare oprijplaat kan worden opgeborgen en veilig worden vervoerd in deze opvouwbare oprolbare opbergtas voor een uitstekende kwaliteit.

Lees meer...
€ 29,00

Meer informatie over de Acebikes tas voor opvouwbare oprijplaat

Het wordt ten zeerste aanbevolen om gebruik te maken van een speciaal ontworpen draagtas om te voorkomen dat uw oprit krassen of schade toebrengt aan uw voertuig of motorfiets tijdens opslag en transport.

Deze zeer functionele tas, die wordt geleverd in de aantrekkelijke kleurencombinatie zwart / rood, is vervaardigd om te worden gebruikt in combinatie met de meeste soorten opvouwbare oprijplaten en is volledig uitgerust met een handige ritssluiting over de hele lengte, waardoor de tas gemakkelijk te navigeren is en optimaal gebruik van de ruimte. De handige handgrepen maken het opbergen van uw oprit gemakkelijk en praktisch. De tas heeft extra grote afmetingen van 120 x 17 x 32 cm, is lichtgewicht en is gemaakt van een zeer duurzaam textiel. Deze opklapbare oprit draagtas maakt het opslaan van uw oprit een volledig moeiteloze operatie.

Geschikt voor de Acebikes oprijplaten model B en C

Extra informatie

Artikelnummer 52541108
Fabrikant Acebikes
Materiaal Textiel
Kleur Zwart
Ongeremde motortrailers

Ongeremde motortrailers hebben een maximaal totaal gewicht van 750 kg. Dit komt omdat er geen eigen remmechanisme op de trailer zit. De motortrailers zijn hierdoor licht, compact en heel gemakkelijk in gebruik.

Geremde motortrailers

Geremde motortrailers hebben een eigen remsysteem. Dit remsysteem treedt in werking zodra u remt met uw auto. Hierdoor wordt de remweg aanzienlijk verkort en wordt het weggedrag een stuk stabieler. Daarnaast hebben geremde trailers een stuk meer laadvermogen (tot wel 1500 kg)!

Afzinkbare motortrailers

Hebt u een zware motor en moeite met het oprijden op motortrailers? Neem dan eens een kijkje naar afzinkbare motortrailers. De platforms van deze motortrailers kunnen naar de grond worden gebracht, waardoor er geen oprijhoogte meer is en u de motor er heel eenvoudig op kunt plaatsen.

Motor vervoeren naar buitenland?

Let er altijd goed op dat u de juiste vignettes heeft voor de landen die u doorkruist met de motortrailer.

Motor vervoeren op motortrailer of aanhangwagen

Zet bij voorkeur de motoren vast met een spanband over het achterwiel, zoals de Acebikes TyreFix. Dit voorkomt lekkage aan de keerringen van bijvoorbeeld de voorvork. Ook het rijgedrag van de motortrailer of aanhangwagen wordt aanzienlijk verbeterd, aangezien enkel de wielen vastzitten aan de motortrailer. Het gewicht van de motor dempt daardoor de beweging van de motortrailer of aanhangwagen. Zo rijdt u stabieler, veiliger en ook gemakkelijker met een motortrailer of aanhangwagen.

Rijden met kapotte verlichting?

De verlichting van mijn aanhanger doet het niet, de richtingaanwijzers en de remlichten wel. Mag ik er dan wel overdag mee rijden?

Dat mag niet. Uw auto moet aan alle wettelijke eisen voldoen, dag en nacht. Dus ook al is de verlichting op een gegeven moment niet nodig, de installatie moet wel werken. Bovendien moet soms ook overdag de verlichting aan, bijvoorbeeld op donkere boswegen, bij erg slecht weer of in een tunnel.

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een review over: Acebikes tas voor opvouwbare oprijplaat

Hoe waardeert u dit product? *

Kwaliteit
Prijs
Gebruiksgemak

Voorraad en Bezorging

Niet leverbaar


Levertijd is onbekend.

Bezorging in Nederland en België

Alle bestellingen vanaf €99 worden gratis bezorgd binnen Nederland én België door PostNL. Bij bestellingen lager dan €99 zijn de verzendkosten €4,95. Op werkdagen tot 16:00 besteld, de volgende werkdag bezorgd en zelfs op zaterdag!

Alle bezorgdatums en bezorgtijden zijn indicatief

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten